Reviews

Tevreden klanten 

Elly 39 uit Schoorl
Dank voor alles. Erg tevreden met de adviezen en het resultaat van jou vakkundigheid en wat ben jij een lieve vrouw!
Groetjes van Elly.

Mirna 45 en Hester 46 uit Julianadorp juni 2017
Echt een supergezellige styling- en kleurendag gehad bij VibStyling thuis.
We hebben genoten en onze kleurenpaspoorten zijn superhandig en zo persoonlijk hebben we hem nog niet gezien.Veel gehad aan je stylings adviezen, veel van geleerd en Hester zal het niet meer zo krampachtig proberen te matchen! Heerlijk en eerlijk eerlijk geluncht bij je en we zijn ook nog eens verwend met een miniatuurflesje van Serge Lutens parfum, we konden kiezen tussen verschillende geuren. Heerlijk!!! Dank voor deze gezellige dag namens ons.

Natalie 36 en Debby 38 uit bergen NH februari 2017
Supergaaf arrangement gehad samen met mijn beste vriendin. we hebben veel geleerd over kleur en stijling en wat dit met je doet, Ik ben zelf altijd veel met mode bezig maar zoals Vibeke het op haar wijze laat zien en mij inspireerd , is voor ons beide een ware eyeopener geweest.
Ik kijk nu toch op een totaal andere manier naar vorm, kleur en combinaties.
Veel dank namens ons beiden voor deze geslaagde dag!

Corina 48 uit Midwoud november 2016
Even kort maar krachtig;Ik ben zo blij met jou als mijn styliste! ps de blonde Carlotta is een hit!

Beppie 39 uit Schagen september 2016
Na mijn stijladviezen besloot ik ook voor mijn eigen persoonlijke shopper te kiezen.Wel, je hebt de mooiste shopping dreambox ooit voor mij gemaakt, Wat ik ook heel fijn vond is dat ik het samen met jou kon doorpassen, waren toch twee dozen vol die ik had besteld, maar buiten verwachting, wat een prachtige items heb je voor mij uitgekozen. Helaas drie items retour maar dat meer vanwege mijn eigen budget, die komen de volgende keer dan nog wel. De parfums die je mij hebt laten proberen, daar heb ik er een van gekocht, ook een schot in de roos.
Dank je wel, Vib!  

Lianne uit Amerongen september 2016
Echt een geweldige kleur en stijldag gehad bij Vibeke thuis, een lange ochtend maar zo leuk. Nu hebben we nog een garderobedagje in de planning staan, er zijn mij geweldige kleuropties getoont, die ik zelf nooit had kunnen uitkiezen. Na afloop mijn echt gepersonalizeerde kleuren boekje mee, we hebben uit de 160 kleurensjaals echt een prachtpalet voor mijn huid haar ogen en persoonlijkheid samengesteld en wat een goede tips heb ik gekregen en het ziet er ook zo mooi uit!
Dank je wel Vibeke, voor de gastvrije ontvangst, de professionele kijk op kleuren stijling en kleding (alsof het vanzelf gaat bij je,,,) en de fun en niet te vergeten je lekkere Chai latte thee! ps. je mag binnenkort ook voor mij gaan shoppen...

Kirsten uit Enschede juni 2016
Hoi Vibeke,
Even een berichtje van mij over onze samenwerking van het afgelopen half jaar. In oktober 2105 ben ik bij je geweest voor een "make-over" van mijn garderobe. Met het volste vertrouwen in jou begon ik met shoppen op internet n.a.v jouw zorgvuldig gemaakte "dreambox". En ik moet eerlijk zeggen dat dit voor mij wel even wennen was. Want je besteld de kleding n.a.v een foto op internet. Kleur, materiaal en pasvorm is daarom lastig in te schatten en ik heb vaak tegen je gezegt, die broek? of dat shirt? Dat ziet er zo toch niet uit? 
Maar op t moment dat ik de bestelde kleding in huis had, of het samen met jou doorpaste, vond ik het geweldig!!!
Daar moet ik je toch even een complimentje over maken Vib!
Als ik mooie Courts (pumps) nodig heb, weet jij welk merk de juiste hoogte, pasvorm en het fijnste leer heeft. Als ik een broek met een flare pijp zoek, weet jij de juiste flare te vinden. En ook voor mijn onlangs bestelde zomeritems, heb jij onder andere voor mij een prachtige zijde tuniek gevonden die mij zelf echt niet was opgevallen als ik op foto's was afgegaan!
Ben blij met je en mijn compleet nieuwe garderobe die er veel volwassener, sjieker en waardevoller uiitziet. Dankjewel hiervoor! En ik hoop je nog heel lang als personal shopper te mogen hebben en met je te mogen samenwerken!
Liefs Kirsten.

Plonia 54 uit Den Haag  februari 2016
Eindelijk heb ik iemand gevonden die weet wat mij staat!
En helemaal wat de mooiste kleuren eigenlijk voor mij zijn, vooral in de winter als ik superwit ben en geen zin heb om onder de zonnebank te gaan.
Het is een cadeautje voor mezelf nu ik zwaar in de overgang naar de 55 ga.
Het was een hele fijne dag in een prachtige ruimte en er word goed en professioneel voor je gezorgd.
En er word precies op maat voor je geshopt.
Ben heel blij!!! Veel dank van Ploon.

Inge 42 uit Didam 18 december 2015
Ik kreeg voor mijn verjaardag een kleur- en stylingsadvies bij Vibeke. Mijn verwachtingen waren hoog. Ik heb relatief weinig kleding, vind dat heerlijk want hou niet van keuzestress, maar wil wel graag kunnen mixen en combineren en er niet steeds hetzelfde uitzien. Ook houd ik veel van kleur maar wist niet welke kleuren me goed staan. Daarnaast had ik als wens dat ik er graag wil uitzien zoals ik me van binnen voel en dat is voor mijn gevoel niet standaard zoals het gros van de mensen. Bovendien had ik enkele items die ik zelf erg leuk vind maar niet durfde te dragen (hoed en hoge hakken)
Vibeke nam ruim de tijd en voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ze heeft een boekje met "mijn" kleuren voor me samengesteld. Verrassende kleuren die ik normaal gesproken niet uit mezelf had gekozen. Ze gaf me veel tips en liet mij zien wat verschillende kledingstukken en stijlen met me deden. We hebben ook enkele missende items vastgesteld waarmee ik nog gevarieerder voor de dag kan komen. 
Wat ik bijzonder vind aan Vibeke is dat ze zich heel goed kan verplaatsten in de ander en voelt/weet wat de ander flatteert. En dat hoeft geen designerlabel te zijn. Ik voel me nu veel zekerder in mijn keuzes, durf kleuren en materialen te combineren en draag het nu zonder te twijvelen. Ik weet nu hoe het net even anders kan. maar wel tottally me.
Mijn verwachtingen zijn meer dan ingewilligd.

Ingrid 42 uit broek op Langedijk in december 2015
Mijn kast hing vol gedateerde kleding in de kleuren zwart en wit. Enthousiast en vol spanning ging in naar Vibeke voor een Styling- en kleuradvies en personal shopping. 'Ik wil geen groen en oranje hoor' riep ik bij binnenkomst. En ja hoor, in mijn kleuradvies zitten onder andere groen en oranje en geen zwart en wit meer. Vibeke heeft me laten zien en voelen dat niet alleen de juiste kleur, maar ook een passende kledingstijl je mooier maakt. Mijn haar en make-up heb ik ook aangepast op advies van Vibeke. Ervaring met online shoppen had ik niet en stond daar engszins sceptisch tegenover. De door Vibeke uitgezochte kleding werd bij Vibeke bezorgd. Samen hebben we alles gepast en combinaties gemaakt.
Door jouw adviezen, tijd en aandacht is het resultaat fantastisch. Ik ben er heel blij mee

Kirsten 43 uit Enschede
Zondag 18 oktober 2015 bij Vibeke geweest. en het was een heel mooie dag in alle opzichten!
Ik kwam haar site toevallig tegen op internet en door de recensies te lezen werd ik zo enthousiast dat ik haar heb gemaild voor meer informatie.
Vibeke belde mij n.a.v mijn mail en gaandeweg ons telefoongesprek dacht ik: ik wil dit doen!
Niet omdat ik ernaar op zoek was, maar omdat het zo herkenbaar was wat Vibeke mij vertelde. Een overvolle kledingkast hebben en toch vaak denken:" wat moet ik aan"?
Niet bewust mooie kleding kopen, maar te vaak impuls- aankopen doen, waarvan je achteraf niet helemaal blij van wordt.
Ik wilde graag wat bewuster met mijn kleding(budget) omgaan en het beste uit mezelf halen. En daar kan Vibeke uitstekend bij helpen.
Nog nooit ben ik iemand tegengekomen die zo veel kennis heeft van kleuren, styling, designers, accessoires en nog veel meer.
Vibeke heeft een gave om je mooier (en dan bedoel ik niet alleen de buitenkant) mens te laten worden door bewuster met kleur/stijl en kleding om te gaan.
Heel makkelijk heb ik 75% van mijn kleding, schoenen en accessoires aan de kant gedaan. Hier was ik namelijk toch niet echt van overtuigd, maar had het aangeschaft omdat het wel leuk was en de prijs aantrekkelijk (Zara, opruiming en dergelijke.) Maar achteraf weinig aan gehad door slechte pasvorm, model, goedkope kwaliteit wat zich na een paar keer wassen wel laat zien.
Nu creeert Vibeke voor mij een goede basis garderobe met een rode draad. Dit is een basis garderobe waar je met enkele kledingstukken makkelijk kan combineren en zo snel en eenvoudig een andere stijl creeert.
En wat Vibeke shopt, is hoogwaardige kleding van alle bekende designers tegen een aantrekkelijke prijs. Zij weet zo goed de weg op internet en hierdoor kan ze voor je de mooiste dingen shoppen tegen zeer aantrekkelijke prijzen die ook nog eens de kleur, stijl en pasvorm hebben die uitstekend bij jouw persoonlijkheid passen. 
Hoe dit precies werkt?
Vraag het aan Vibeke. Zij kan je het precies uitleggen.

Mary uit Heemstede
Op een zonnige vrijdagochtend in september 2015 naar Egmond aan den hoef gereden voor een kleur en kledingstijl advies van Vibeke.
In een ongedwongen, sfeervolle ambiance, heb ik veel rake, gedetailleerde en "to the point" adviezen gekregen. Ook zeer volledig: haarkleur, halslijn, vorm van de schoenen, sieraden, vorm van broek of jurk etc etc. alles is besproken. Ook tips waar ik zelf nooit aan heb gedacht. Dat is leuk en daar kom je natuurlijk ook een beetje voor. Ik weet nu beter wat me wel en niet staat.

Nelly uit Oostzaan augustus 2105
Een kleur advies en nu goed! Na de winter en zomer komt nu de lente zomer met wat herfst. Althans bij mij. Toen de kleurenanalyses zijn intrede deden, heb ik dat indertijd direkt gedaan met een aantal vriendinnen. Gezellig en het leek me reuze handig. Ik was een echte winter, helaas zonder succes, in deze kleuren zag ik er altijd erg bleek uit. Via mijn werk in de reclame kwam ik in contact met een andere kleurenadviseuse. beter, maar om nu te zeggen...yes. In de praktijk bleef ik als het om kleuren ging een twijvelaar. Veel hetzelfde. Onverwachts ontmoette ik Vibeke en wat zij mij vertelde over kleur en stijl maakte indruk. Tips die ik nog nooit eerder had gehoord. En nu heb ik vorige week een kleuren analyse gedaan. Ze nam ruim de tijd, gaf goed het verschil aan tussen warme en koele tinten en wat bleek, ik ben een zomer-lente type met ook wat mooie tinten uit de herfst die me mooi staan. deze kleuren verzachten de lijnen in mijn gezicht en laten me soms stralen. Ik kon op een gegeven moment goed zien welke tint groen mij bijvoorbeeld heel goed staat. Ik snap het nu en weet waarop ik moet letten. Ik vind dat Vibeke veel verstand heeft van kleuren. Ze is kleur en ik ben ditmaal heel erg blij met mijn advies.

Willemijn 42 jaar uit Bolsward
Al meer dan een jaar is Vibeke nu mijn persoonlijk styliste. En dat bevalt me prima!I k zie er eindeljk uit zoals ik altijd gewild heb en wat me zelf nooit lukte. Ik ga nu gekleed in de mooiste designerkleding die ik voor veel minder dan de winkelprijs kan kopen. Het allerleukste is: je geeft Vibeke een opdracht en binnen een paar dagen staat je "dreambox" op internet vol en kun je zelf uitkiezen welke artikelen je gaat bestellen. Past t niet, dan kun je het gewoon terugsturen en voor dat geld weer wat nieuws bestellen. De verrassing van wat heeft Vibeke dit keer weer uitgekozen is verslavend! 

Nelly uit Sneek
Ondanks dat ik niet echt een on-line shopper ben koop ik sinds een aantal jaren regelmatig iets bij Vibeke. vaak haal ik de aankopen dan ook zelf af bij haar.( ik woon in Friesland). Daarbij is de vriendelijke, persoonlijke benadering voor mij erg belangrijk. Eigenlijk zijn alle items die Vibeke uitzoekt altijd speciaal en exclusief.
Door haar achtergrond als styliste en haar bijzondere kijk op mode en persoonlijke stijlen krijg je altijd een eerlijk, professioneel advies. Dat geldt of het nu gaat om exclusieve schoenen, kleding of bijzondere accessoires. Mijn ervaring is dat je nooit bang hoeft te zijn dat je iets via Vibeke koopt waarvan je later spijt krijgt. Daarbij zorgt ze ervoor dat bepaalde items prijstechnisch haalbaar worden, terwijl ik deze normaal gesproken, wegens de prijs links zou laten liggen. 

Lauraine 58 jaar uit Tuitjenhorn
Mijn relatie met Vibeke dateert al van jaren terug toen ik yogales van haar kreeg. Over haar advies en kledingkeuze moest ik altijd nadenken.
Zij leert me bewuster te kleden en anders te kijken hoe ik me kleed. Meer met zelfvertrouwen en open te staan voor haar kijk op kleden. Je gedraagt je dan op een een of andere manier toch anders.
Met mijn conservatieve blik ben ik me beetje bij beetje anders gaan kleden en het heeft me meerdere malen verbaasd hoe goed haar advies me altijd weer heeft kunnen verrassen.
De complimenten liegen er niet om en dat heeft me ook gesterkt in mijn wetenschap dat Vibeke het goed ziet maar en hoewel ik langere tijd nodig heb heel blij word van haar advies.
Zij heeft in mij een meer dan tevreden klant gevonden

Lia 51 jaar uit Egmond aan den Hoef
Wat volgens mij de kleding keuze van Vibeke zo bijzonder maakt is de manier waarop je ermee kunt varieren: broeken die ze voor mij heeft gekozen draag ik overdag naar het werk en met een pump, waardoor je zeker representatief bent zonder dat je het obligate kostuum of mantelpakje draagt. vervolgens draag je dezelfde broek aan het einde van de middag met een slippertje naar het strand als je een wijntje gaat drinken. het kan echt!
Alle kleding is van prachtige kwaliteit en dat maakt dat je je bijzonder voelt in elk stuk. Een klassieke jurk wordt toch een beetje stoer met een sjaal van Vibeke erbij. Een goedkoop t-Shirtje krijgt ineens klasse met een broek van Vibeke.
Vibeke is een vrouw met een geheel eigen stijl en ze helpt je om jouw eigen stijl te vinden, zonder oordeel en met mooi advies. Als je moeite hebt met het vinden van kleuren die bij je passen, of je hebt genoeg van weer dat zwart, dan zul je verrast zijn door wat Vibeke voor je vindt. Ik zal niet snel iets roods kopen, maar toen Vibeke mij een zachtrode sjaal omdeed, was ik meteen verkocht. Of je nu zoals ik van een wat bescheiden stijl houdt met zachte tinten of je hebt een meer extravagante aard, je kunt met beide en alles wat er tussen zit bij Vibeke terecht. 
Beter een paar goede stukken gekozen door Vibeke dan een volle kledingkast waar je telkens weer vol twijvel naar kijkt...

Sacha 47 uit Enschede
In films van de jaren 60 en begin 70 viel ik al op een bepaalde kledingstijl.
Toen ik Vib online tegenkwam en haar dit vertelde, gaf ze me het advies om eens kennis te maken met Marni. Exact de stijl van nu die me 'van toen' aansprak. Ik begon met een jas, toen een rok, een top... en zo is mijn kledingkast al heel wat Marnistukken rijk. Ook schoenen van Marni zijn een echte aanwinst. 
Vib bedank ik graag voor het durven combineren van diverse prints en stijlen. "Gewoon 's doen" zegt ze vaak en dat klopt. 
Marni, Dries van Noten en Martin Margiela: Heerlijk! Roze met Rood? Toen niet, nu wel!

Caroline 47 uit Amsterdam
Omdat ik klein ben en een maatje meer heb loopt een dagje shoppen voor mij vaak uit op een teleurstelling. Heerlijk dat Vibeke dit nu voor mij doet. Zij weet welke kledingstukken mij het beste tot zijn recht laten komen. Binnen een uur ga ik met een tevreden gevoel en een tas vol met mooie kleding of schoenen naar huis, Ik laat mijn spullen bij haar bezorgen zodat we er samen naar kijken. Daar word ik heel blij van en scheelt me een hoop tijd!

Naomi 46 jaar uit Kolhorn
Ik laat me nu al ruim 5 jaar aankleden door VibStyling. Omdat ik een grotere maat heb (42) droeg ik voornamelijk zwart. Door Vibeke ben ik nu uit mijn comfortzone  gestapt en zit er nu ook veel kleur in mijn kledingkast. Ze heeft kleding voor me uitgezocht waar ik zelf nooit naar gekeken zou hebben. ik draag nu kleding in diverse kleuren en van diverse materialen. Voorheen droeg ik voornamelijk zwarte stretchstof, polyamide met stretch. Ik vind het leuk dat ik nu een totaal andere gevarieerde look heb dan voorheen. Behalve dat ze mooie dingen voor mij uitzoekt is VibStyling voor mij echt een uitkomst, een topadres!

Judith 39 jaar uit Alkmaar 
De reden dat ik contact heb gezocht met VibStyling: mijn kasten zaten overvol met kleding die ik niet droeg en die niet goed te matchen waren. Ik deed veel miskopen van items die het net niet waren, wat me uiteindelijk veel geld heeft gekost. Ik was een beetje stijlloos en erg op zoek naar mijn eigen stijl: kleding waarin ik me prettig voel en wat het beste past bij mijn persoonlijkheid. Omdat ik een andere baan kreeg met meer verantwoordelijkheid en me hierdoor ook anders zou moeten representeren heb ik Vibeke haar hulp gevraagt, Zij heeft me hierin enorm geholpen en doet dat nog steeds. VibStyling heeft ervoor gezorgd dat ik een overzichtelijke kledingkast heb, dat ik items heb die goed met elkaar te combineren zijn en dat ik er elke keer anders , verzorgd en gestyled uit zie. Ik ben enorm blij met haar hulp, het feit dat ik naast een drukke baan en twee kids niet meer zelf hoef te shoppen en de grote mate van complimenten die ik elke dag weer krijg van mannen en vrouwen. Dit geeft veel zelfvertrouwen.En als bijkomend voordeel geef ik, ondanks dat ik duurdere items draag per maand veel minder geld uit. Het is elke keer weer fijn om bij Vibeke langs te komen. Ze is gastvrij, vriendelijk en kijkt naar wat jou het beste staat. Items die het toch niet zijn gaan meteen weer op de "terugstuur" stapel. Persoonlijk en professioneel advies, kleding is haar passie en dat merk je dan ook terug in de wijze waarop ze je advies geeft en hoe je word aangekleed. Ze is erg kundig en deskundig op dit gebied. ze luistert goed naar je wensen en dat vind ik erg prettig. Dit maakt toch dat ik elke keer weer tevreden de deur uitga. 
Samenvattend; ik ben erg blij met je hulp en je duidelijke professionele adviezen