Tarieven

1. stylingsadvies
€ 110.00 incl BTW. Duur 2 uur.
Dit fashion-arrangement is de basis van een goed persoonlijk stylingsadvies. 

2. Kleurconsult 
€ 165.00 incl BTW. Duur 2 uur.
Met behulp van gekleurde analyse doeken bekijken we wat jou het mooiste staat. Je krijgt een persoonlijk op maat gemaakt kleurenpaspoort hiervan mee na afloop.

Combinatie arrangement 1 & 2 
€ 250,00 incl BTW.  Duur ochtend of middag.

Combinatie arrangement 1 & 2 & 3 styling en kleurconsult en personal shopping.
€ 450,00 incl BTW

Combinatie arrangement  4/5 & 3 garderobecheck en personal shopping.
€ 450,00 incl BTW

3. Personal Shopping
€ 220,00 incl BTW. 
Tussen de 15-35 kledingstukken. (alleen mogelijk na intake en stylingsadvies en op herhaling los te boeken). VibStyling gaat op zoek naar de mooiste kledingstukken in de stijl die bij jou past, bezorgd aan huis door DHL.
Nieuwe (seizoens) aanvulling aan je persoonlijke wishlist op verzoek € 150,00 incl BTW.

4. Garderobecheck bij VibStyling thuis.  
€ 250.00 incl BTW. Dagdeel
Je neemt al je kledingstukken, accessoires en schoenen uit  je eigen garderobe mee. Die stukken gaan we bekijken. We kijken wat er weg kan en wat er mist aan basis. Van sommige items vraag ik of je ze wilt aantrekken, om te zien wat het effect is op je figuur, zodat we een beter beeld krijgen hiervan. Tevens bekijken we wat er aan aanvulling nodig is om een goede vernieuwende basisgarderobe te verkrijgen en maken inspirerende nieuwe combinaties. Een verfrissende nieuwe kijk op je garderobekast.

5. Garderobecheck bij jou thuis.
€ 270,00 incl BTW.
Ik kom bij je thuis. Handig is om alvast een kleine voorselectie zelf te maken met spullen die kapot, gedateerd of niet meer je maat zijn. We shoppen in je eigen garderobe en maken nieuwe combinaties. We bekijken welke nog draagbaar zijn en vermaakt kunnen worden. Ik deel aan het einde van deze sessie je garderobe opnieuw in, zodat je overvolle kast nu overzichtelijk is. We maken eventueel foto's van de setjes die we hebben samengesteld. Ik reken € 0,29 ct per km vanaf Egmond aan den Hoef naar jouw huis en terug.

6. Samen met je eigen personal styliste winkelen.
€ 60,00 incl BTW per uur. Duur in overleg.
Samen gezellig winkelen bij de mooiste winkels op zoek naar de beste items voor jou.
Afspraak, tijden en winkelstad in overleg. Ik reken € 0,29 ct per km vanaf Egmond aan den Hoef naar de stad en weer terug, exclusief parkeergelden. Aankopen voor eigen rekening.

7. Kadobon
Arrangementen in de vorm van een kadobon is een geweldig kado om te geven en te ontvangen, Bij Vibstyling zijn ook deze verkrijgbaar in elke combinatie.

En ...
VibStyling houdt van transparantie, duidelijkheid en vertrouwen. Dat is altijd het uitgangspunt. VibStyling zal nooit een vergoeding vragen of verdienen aan de kleding die ze voor jou adviseert. Jij bepaalt en rekent zelf af als je tevreden bent over de kledingstukken die je wilt houden. De items die je niet wilt, kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen mits intact, ongedragen incl alle labels. De kosten zijn altijd de daadwerkelijke kosten. Gegarandeerd. Punt uit!

VibStyling checkt altijd de prijs die hoort bij de kwaliteit en designer van het kledingstuk. Gangbaar is dat de prijs altijd lager is dan in de winkel met behoorlijke kortingen. Uiteraard kan VibStyling ook gebruik maken van haar contacten in Frankrijk en Duitsland. Ook dan transparantie in prijs. VibStyling rekent nooit extra marges op kledingstukken. Immers, je betaalt VibStyling voor het juiste advies.

En als allerlaatste...
Wil je tussendoor langskomen met een paar vragen over je styling, make-up, kapsel, haarkleur of bijvoorbeeld je recente aankopen, dan kan dat natuurlijk ook. Bel me gerust voor een inloopafspraak. Ik reken daarvoor een uurtarief van € 35,00 incl BTW.
Verder is ook alles op het gebied van Mode, Yoga, Styling, parfum en fotostyling bespreekbaar.