Jouw persoonlijke stijladvies


Wat kan VibStyling voor jou betekenen?

Uitgebreid stylingadvies begint altijd met een kennismaking en intake. Daarin wordt jouw persoonlijkheid, je favoriete kleuren, je type en je stijl doorgenomen, wat je graag wilt en zou willen. Aansluitend zal een stylingsadvies besproken worden aan de hand van de intake en je wensen. VibStyling maakt een kleuradvies op maat. je krijgt na je sessie een persoonlijk kleurpaspoort. Deze kun je gebruiken om zelf te shoppen maar uiteraard kan VibStyling ook jou daarin helpen of bij weinig tijd, je zoektocht naar de juiste items aan haar over laten. Optioneel een 'Garderobecheck' bij VibStyling of bij jou thuis; shoppen in eigen kledingkast, wat kan blijven en wat kan weg en hoe maken we de garderobe weer up to date. Welke items mis je en hoe dan verder. Verder kan VibStyling je ook adviseren op het gebied van bijzondere parfums, make up, haarstijl, haarkleuren en haarwerken en pruiken .

VibStyling gaat, naar aanleiding van de kennismaking, je wensen, kleuradvies, stylingsadviezen en de optionele garderobecheck, voor jou de juiste stukken uitzoeken. Dit bespaart je veel tijd, maar ook geld. VibStyling weet de mooiste designers kleding voor jou tegen aantrekkelijke prijzen te vinden.
VibStyling maakt gebruik van één van de beste Europese fashionwebsites en weet daarin ook de weg. Zij maakt voor jou een persoonlijk account aan met een email, inlogcode en een 'dreambox.' VibStyling zal deze dreambox voor je vullen met mooie, tijdloze designerskleding, kledingcombinaties en accessoires in jouw stijl, smaak en maat, rekening houdend met al je eisen en wensen en budget. Vrijblijvend op zicht en te bekijken in jouw persoonlijke account. Deze account met dreambox zal aan jou overgedragen worden zodat je de inlogcode persoonlijk kan wijzigen en je kunt bekijken wat er voor jou aan moois gevonden is. Je bepaalt steeds zelf welke items je thuis wilt laten bezorgen om te passen en te bekijken. Je rekent zelf van tevoren af en geniet daarbij van eventuele kortingen. De prijzen van elk artikel staan duidelijk vermeld, dus je weet altijd waar je aan toe bent. 
De items die je niet wilt kunnen kosteloos geretourneerd worden na invulling van een retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst van je artikelen, mits ongedragen en met alle bevestigde labels, eventuele verpakking en tags intact.

De haarwerken van oa Belle Madame kunnen ook bij VibStyling besteld en gepast worden.